30 May, 2009

BFF WANI


<------Ni lah befday gurl
rini.. [BEENA] she's da manja girl among us. saangat manja wo... we call her BEENA coz dia ni babyface n manja. cam kanak2 ribena..huhuhu..
to make sure our plan bjalan dgn jaya
nya, hmpir 2 weeks aku ignore her. sian gak kat dia.hahah but wat 2 do... nasib la...hehhee..
1 week before her day, kitorg dh set tempat n mkn skali la.. our besfren PIA siap plan nak turun kuantan semata-mata nak jayakan our plan...
hahaha

Finally - mission amccomplished...

Best gak kenakan befday gurl ni, mana tak nya...
dia teringin sangat nak jmpa PIA.

Nah kau... turun gak PIA-anyway thank yunk.
P/s: luf u too


After selesai event kat TERUNTUM kitaorg continue g TELOK CEMPEDAK. Lagipown da Converse "I Am Laced" Tour @ Dataran Teluk Chempedak. So kitaorg pon tgk la


Liyana Jasmay

perform. Honestly she got the look but her song "SUCK".
Mcm ala2 Avril Lavinge.Acting je la...
Secara positive ok, u wanna try somethin new but ur fans pon dh ckp better u acting je. sometime kata2 ur fans ada betulnya. If you wanna be "someone" yang people can't forget"create ur own identity" la




NI LAH SAAT2 GULA2 KITAORG...



BEENA[orange shirt]
AIDA [tudung blue]
PIA [white shirt]

YANA[incredible hulk]
MAMAT [pinkish]




time2 magrib nieh..hehehe

2 comments:

Anonymous said...

huhuhu..
aku pon lupe bufday dak kecik tu la...
kim salam kt die k...

Power Renjis said...

http://lawaktoday.blogspot.com/

 

Copyright © Vixen 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.