18 November, 2014

Bali Part 1



Last minute plan to Bali

Ok lah, I start fly dari Penang to KL petang then transit Kl to Bali and reach Bali on the next day pagi tu.

Bad news nya, picture banyak terdelete atas kesilapan sendiri lupa buat back up. Ok ni citer kemudian so for now enjoy the picture.

Well, I check in at The Sun for one night. Saja nak try hotel baru bukak yang tak sampai sebulan plus only walking distance je ke pantai Kuta tu. Konons nak tengok mat saleh surfing surfing kat pantai keesokan harinya.

Tapi matlamat hari tu hancus sebab kalut and excited sangat nak p try kopi luwak bali kannn. So here you go.












17 February, 2014

 

Copyright © Vixen 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.