14 October, 2010

New family members

On 11 OCT 2010, Thea dapat adik baru, KYD.

Pure black persian kitten 

 Ini THEA :D
   
This is KYD
Dia sgt lah gelap sampai i have to brighten kan my camera.

First time nampak KYD, alamak he is so active...
panjat sana sini :D
dia x heran pon if u xnk maen dengan dia sebab dia boleh maen sorang2 :D
First time masa bawak balek KYD.
saja je letak atas board kete. 
Tak bising. siap tido lagi atas board tu :D
Sampai je rumah, i letak dia dalam bilik sorang2 for 30minutes supaya dia 
tak culture shock... :p
Actually nak bagi dia kenal my room and bagi dia selesa...
after 30 minutes i masuk n belai dia..

still takot2 tp ok lah.
and then i masuk kan Thea dalam bilik and Thea was so garang dengan KYD.
Afre two days, diorg bole siap tido together lagi. 
THEA seekor kakak yang sangat baek ok :D (betul ke seekor kakak? :P)

yesterday i beli kan bekas makanan twin untuk diorang..
puas hati skit. 
i saja try beli snoppy tom canned food.
EU, sangat lah hanyir n tak hancur isinya
my babies pon xberapa suka makan.
ok sayang, next time mama beli RC je ok :)

2 comments:

Amiey White said...

eee....cute~maw dia boleh ? :">
nama kitty kita jahat sikit tsunami haha :D

Vixenlady said...

ni bkn kami punya :D
ni jehan majid yg punya :p

 

Copyright © Vixen 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.